Hop til indholdet

Vampire: The Masquerade – vampyrerne hersker!

I Vampire: The Masquerade, spiller du en af nattens vampyrer.

Forestil dig en amerikansk storby ved midnatstid:

Dele af byen er oplyst, badet i det sparsomme skær fra de flakkende gadelygter. Andre dele henlægger i mørke, hvor kun få lægger mærke til nattens rædsler.

På byens klubber og diskoteker, og lignende små oaser, samles byens kvæg for at danse og feste, som for at holde nattens kulde fra livet. Lidet aner de, at de hermed blot gør sig selv til nemt bytte.

En gammel dame ligger og klynker i rendestenen. De syv Blodengle tæver den sidste livsgnist ud af hende, for herefter at tømme hende for hendes dyrebare dråber.

En lille dreng græder i natten, ene og forladt, siden hans mor blev dræbt af politiet – på herrenes bud.

En præst holder desperat sit krucifiks frem mod den forfærdelige vanskabning der har invaderet hans kirke. Hans lavmælte bøn bliver brutalt afbrudt af den flænsende lyd af kløer mod halskød.

Et dunkelt og dystert højhus, med groteske statuer på de gotisk udsmykkede gesimser. Et halvmørkt mødelokale, hvor byens sande herrer spiller skak med kvægets liv og tilværelse. Her nyder de et glas af menneskets røde livs-eliksir. Såvel som deres blodrøde cocktail af ambition, magtbegær og forræderi.

Vampire the Masquerade – et mørkt spejlbillede af vores egen verden.

Settingen i Vampire, minder meget om vores egen verden. Den har de samme lande, de samme hverdagsproblemer, de samme byer, den samme kriminalitet.

Men kun på overfladen. For her styres og trues verden konstant af dens overnaturlige herrer. De udøde vampyrer, de raserende varulve, de mægtige troldmænd og flere til. Men hvad magten over de dødelige mennesker angår, så er ingen helt så effektive som vampyrerne.

Vampire beskriver verden som den kunne se ud, hvis overnaturlige væsener eksisterede side om side med os, uden vores vidende. I Vampire spiller man vampyrer. Vampyrer, som vel at mærke må kæmpe en natlig kamp for indflydelse, ja endog for overlevelse. For mellem rovdyr, er det kun de stærkeste der trives. Og de svage… de går til grunde.

Har du, og din gruppe af medsammensvorne, det som skal til for at udfordre status quo, og tilrane jer en plads i vampyrernes hakkeorden? Kan I samtidig holde lav profil blandt menneskene, så de ikke opdager vampyrernes eksistens? Og kan I endeligt holde fast i et gran af jeres menneskelighed, på trods af jeres nye dyriske natur, og overnaturlige tørst efter blod?

Hvis ikke, så bliver jeres nye eksistens meget kort…

Offentliggjort iRollespil

Bliv den første som skriver en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *