Hop til indholdet

Om Somnium’s Blog

Velkommen til Somnium’s Blog!

Historiefortælling har altid fascineret mig. Både passive medier som bøger og film, og interaktive medier som computerspil og rollespil, kan være en kilde til spændende historier. Og hver af disse historier kan forme os, og give os inspiration til at lave nye historier.

En god del af min fritid går derfor på at opleve og skabe historier. De film jeg ser, de spil jeg spiller, og de bøger jeg læser, inspirerer mig til at udvikle computerspil, skrive og køre rollespils-scenarier, og bygge de verdener spillene foregår i.

På dette website vil du blandt andet kunne se mine tanker om historiefortælling i de forskellige medier jeg arbejder med. Du vil også kunne finde beskrivelser af mine værktøjer, ideer og tips til at udvikle spil/historier. Herudover vil du kunne finde anmeldelser af bøger, film og spil jeg har oplevet. Og endelig vil du også kunne finde historier inspireret af ovenstående, f.eks. fortællinger fra kørte rollespils-scenarier, “let’s plays” og lignende.

Jeg håber at du vil få noget ud af dit besøg!

Hvis du er interesseret i teknikken bag spiludvikling, eller har lyst til at prøve nogle af de computerspil jeg har udviklet, kan du også besøge min blog om spiludvikling (engelsk).