Hop til indholdet

The Hermetic Order of Alchemists

The Hermetic Order of Alchemists

Et puzzle-game om alkymi

Jeg deltog i det nystartede AlakaJam Game Jam i denne weekend. Her udviklede jeg “The Hermetic Order of Alchemists”, på 48 timer.

Det er et lille puzzle game, hvor du skal løse en række prøver, og bevise overfor din gnavne alkymist-master at du er værdig til at blive optaget i Alkymist-Ordenen.

Det gør du ved at forvandle materialer. Ved at bruge den rigtige rækkefølge af effekter på disse materialer, kan du omdanne dem fra materialer til elementer, og forme disse tilbage til nye materialer. Og imens skal du samtidig få fjernet de overflødige elementer som ikke er en del af løsningen.

Spildesign

Spillet indeholder en række forskellige materialer. Du kan manipulere disse ved at bruge forskellige teknikker. Ved at bruge varme kan du bryde dem ned til deres elementer. Ved at bruge kulde, kan du forme elementer tilbage til materialer. Og herudover har du tre forskellige filtre, som kan bruges til at fjerne overskuds-elementer fra din løsning.

I hver prøve, starter du med et bestemt antal materialer, som du skal forme til et nyt antal materialer. Hvert materiale har en varme-temperatur som det opløses ved, en kuldetemperatur hvor det formes, og en reaktivitet, som afgører hvilket materiale der formes, hvis kombinationen af løse elementer og kuldetemperatur kan danne mere end een slags materiale.

Spillet er med andre ord et logisk puzzle, hvor du bruger din viden om de forskellige materialer til at bruge dine teknikker i den rigtige rækkefølge, og derved nå frem til løsningen.

Musik og lyd

Jeg ved stadig ikke helt hvordan jeg fandt tid til det. Men denne gang nåede jeg både at lave baggrundsmusik til spillet, og også lydeffekter til alle knapperne. Nogle af disse lydeffekter var endda i form af voice-acting af den gnavne alkymist-mester.

Prøv spillet!

Hvis du er nysgerrig efter at se spillet i aktion, kan du prøve det her!

Offentliggjort iComputerspil

Bliv den første som skriver en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *