Hop til indholdet

Lazarus – et FOE (Future of Earth) scenarie

“Lazarus” – et FOE-scenarie.

Et FOE Post Earth Chronicles thriller/horror scenarie for 5 spillere. Længde: 6-8 timer. Skrevet til Tyrfing VinterCon 2017. “Lazarus” køres i FOE, som er en af mine homebrew-settings.

Hr. Vilarius,

Deres klage er modtaget og taget til efterretning. Vi anerkender naturligvis TetraCorp’s råderet over Deres koloni på Arion, samt det faktum at De som ledende administrator besidder den fulde autoritet over samme.

Ikke desto mindre, er faktum at vi i den seneste sending fra Deres koloni fandt grundlag for at foretage en inspektion af Deres faciliteter. Vores hold af eksperter vil derfor ankomme til Arion med næste forsyningsskib, for at foretage en rutinemæssig undersøgelse.

I henhold til Alliancens bestemmelser for udnyttelse af ikke-Jordiske planeter, forventer vi Deres fulde samarbejdsvilje i denne undersøgelse, såfremt TetraCorp fortsat ønsker minerettighederne til Arion.

De bedes afsætte ressourcer og plads til 3-5 af vore eksperter. Vi forventer at undersøgelsen er overstået inden den efterfølgende forsyningscyklus.

Alliancen ønsker Dem en fortsat god dag, og ser frem til et produktivt samarbejde.

I en fjern fremtid, er menneskeheden forenet i en fælles alliance, kaldet the United Terran Alliance. Alliancen er begyndt at kolonisere fjerne planeter. Og Arion-kolonien, som er koloniseret af det private firma Tetracorp, er en af de vigtigste af disse. Planeten er en af de få kilder til Optium, mineralet som gør rejser imellem stjernerne mulige. Så da Alliancens teknikere fandt en mystisk nød-meddelelse i den seneste forsendelse fra kolonien, besluttede Alliancen at organisere en ekspedition for at finde ud af hvorfor.

Det er nu op til jer at inspicere Arion-kolonien, og se om der er grund til bekymring. For hvem ved hvad der gemmer sig i rummets fjerne afkroge… 

Offentliggjort iRollespil

Bliv den første som skriver en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *