Hop til indholdet

The Fists of the Emperor – et fantasy scenarie

“The Fists of the Emperor” – et fantasy-scenarie.

Et systemløst drama/investigation fantasy-scenarie for 5 spillere. Længde: 4-6 timer. Skrevet til Tyrfing Forårscon 2018. Scenariet er et TyrfingCon Nexus-scenarie, med temaet “Svære Valg”.

Kejserriget står overfor sin hidtil største trussel. Men de nyligt erobrede sydlige provinser, er endnu ikke tilstrækkeligt under kontrol. Så de nødvendige ressourcer i disse, er ikke til Kejserrigets rådighed. Og de nuværende bestyrere og midlertidigt udnævnte ledere, formår ikke på egen hånd at bringe provinserne under kontrol.

Derfor har kejseren besluttet at sende en gruppe af sine mest magtfulde Næver til bringe Kejserrigets Orden til provinserne – med alle nødvendige midler. Kejserlige Næver er specielle udsendinge, som hver især har fået tildelt et bestemt aspekt af Kejserens magiske autoritet. Og indenfor disse aspekter, kan de handle på vegne af Kejseren selv.

Vil det lykkedes de udpegede Næver at bringe de nylige provinser under kontrol tidsnok til at følge Kejserens plan? Eller vil de gå til grunde i forsøget?

Offentliggjort iRollespil

Bliv den første som skriver en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *