Hop til indholdet

I Neonlysets Skær – et FOE (Future of Earth) scenarie

“I Neonlysets Skær” – et FOE-scenarie.

Et FOE-scenarie for 4 spillere. Længde: 4-6 timer. Skrevet til Tyrfing Forårscon 2019. “I Neonlysets Skær” køres i FOE, som er en af mine homebrew-settings.

Siden New Atlantas løsrivelse fra hvad der engang var USA, udviklede bystaten sig til et mekka for de store internationale koncerner. Og byens ledende råd har indtil nu formået at spille de forskellige koncerner ud mod hinanden. I hvert fald i tilstrækkelig grad til at kunne bevare i hvert fald en vist niveau af selvstændighed.

I byens centrum funkler de høje skyskrabere om kap, mens de alle belyste nattehimlen med deres respektive koncerners prangende logoer. Centrum er omkranset af Indercirklen, et smalt bælte af sektorer, som huser samfundets elite i imponerende luksuslejligheder. Den øvrige overklasse bebor byens nordlige sektorer, og byens østlige sektorer huser den velhavende del af middelklassen i lejligheder udmærket (omend væsentligt mindre prangende) kvalitet.

Kontrasten til de grimme men dog som regel beboelige boligblokke i vestdelen er slående. Og selv disse er langt at foretrække, fremfor de slum-lignende bebyggelser som deler plads med de mere forurenende industriområder i de sydlige sektorer. Her udfolder kampen på liv og død sig som regel på mere direkte måde end i de forkromede bestyrelseslokaler i centrum…

“Hvor fanden bliver mit hold af?!”, tænkte detektiv McPherson gnavent, mens han skuttede sig i den kolde regn. Han havde ellers været på vej hjem i seng, da han modtog opkaldet fra hovedkvarteret. “Men selvfølgelig, hvis New Atlanta aldrig sover, hvorfor skulle morderne så?!”.

I og for sig, var der ikke noget mærkeligt ved endnu et mord i New Atlantas gader. Men noget føltes alligevel sært ved denne sag. Og McPherson havde efterhånden lært at stole på sin mavefornemmelse…

Offentliggjort iRollespil

Bliv den første som skriver en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *